Website

Tegenwoordig is de digitale verbinding belangrijker dan ooit!

Een website is je etalage op het World Wide Web en inmiddels niet meer weg te denken uit deze tijd.

Tellestory maakt een website op maat waarbij de wensen van de eigenaar centraal staan. Een unieke huisstijl kenmerkt de site waarbij men gebruik kan maken van allerlei mogelijkheden qua teksten, visuals en evt. videomateriaal.  Een zeer gebruiksvriendelijke website die door de opdrachtgever zelf eenvoudig bijgehouden kan worden.

Een webshop daarbij behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij een  aantal betaalmogelijkheden te gebruiken zijn, men ongelimiteerd producten kan toevoegen op een zeer eenvoudige manier.  De site is zowel helder en duidelijk zichtbaar op de desktop als op de mobiele telefoon. 

Een extra etalage op het World Wide Web!

Domeinnaam & hosting, mailadres en eventueel een webshop.

 

Refresment

Een Website is dan ook een van de belangrijkste tools die je daarvoor kunt inzetten.  Een refreshment, het opfrissen van je huidige website of het maken van een heldere en gebruiksvriendelijke site kan je helpen om digitaal meer zichtbaar te zijn of te worden.

Tellestory webdesign kan daarbij van dienst zijn.

In overleg kunnen we volgens jouw wensen en eisen de site weer een nieuwe uitstraling en boost geven. Ook het bouwen van een nieuwe website geheel naar wens is mogelijk waarbij je het bereik en jouw business kunt verbreden.

Voorbeelden

 


Nagel & Beautysalon Très Chic. Denise van Tres Chic wilde naast een overzichtelijke webshop ook een site met alle informatie over de behandelingen en mogelijkheden. Een combinatie van winkel met etalage. 

Een site rondom een dorp gebouwd waarbij men enorm veel informatie kan vinden. Van historie tot verenigingen, ondernemers en leuke verhalen. De moeite waard om eens een kijkje te nemen. 

Bodeminzicht, een bedrijf met een specialisme, eenvoudig en helder. Een site met de juiste informatie, 'to the point' en men kan zien waar dit bedrijf voor staat. Bodemonderzoek


Een website voor een hippe kledingzaak. Naast de impressies van de winkel ook een webshop gebouwd, zodat men ook digitaal kan shoppen, wat niet meer weg te denken tegenwoordig.  

Een website voor de Orangerie een koffie & theeschenkerij. Een visitekaartje voor dit prachtige pand met alle mogelijkheden en activiteiten. Een goede indruk qua sfeer en uitstraling. 

Een website voor een kookstudio waarbij foto's en video's erg belangrijk zijn. Hierbij ook een reserveringssysteem gebouwd zodat je bij Culinairro kunt boeken voor een leuke kookworkshop.