Website

Tegenwoordig is de digitale verbinding belangrijker dan ooit!

Een website is je etalage op het World Wide Web en inmiddels niet meer weg te denken uit deze tijd.

Tellestory maakt een website op maat waarbij de wensen van de eigenaar centraal staan. Een unieke huisstijl kenmerkt de site waarbij men gebruik kan maken van allerlei mogelijkheden qua teksten, visuals en evt. videomateriaal.  Een zeer gebruiksvriendelijke website die door de opdrachtgever zelf eenvoudig bijgehouden kan worden.

Een webshop daarbij behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij een  aantal betaalmogelijkheden te gebruiken zijn, men ongelimiteerd producten kan toevoegen op een zeer eenvoudige manier.  De site is zowel helder en duidelijk zichtbaar op de desktop als op de mobiele telefoon. 

Refresment

Een Website is dan ook een van de belangrijkste tools die je daarvoor kunt inzetten.  Een refreshment, het opfrissen van je huidige website of het maken van een heldere en gebruiksvriendelijke site kan je helpen om digitaal meer zichtbaar te zijn of te worden.

Tellestory webdesign kan daarbij van dienst zijn.

In overleg kunnen we volgens jouw wensen en eisen de site weer een nieuwe uitstraling en boost geven. Ook het bouwen van een nieuwe website geheel naar wens is mogelijk waarbij je het bereik en jouw business kunt verbreden.

Webshop

Een extra etalage op het World Wide Web!

Domeinnaam & hosting, mailadres en eventueel een webshop. 

Overzichtelijk en duidelijke webshop waar men op een gemakkelijke manier online een bestelling kan doen. Bevat meerdere betalingsmogelijkheden. Het toevoegen van producten is eenvoudig en mede door voorraadbeheer altijd op de hoogte van de status. Een overzicht van de gemaakte bestellingen en leveringen, verzendmogelijkheden en er kunnen diverse lijsten geëxporteerd worden voor onder andere de administratie. Dit is inclusief facturen en bestel- en verzendbevestiging.

Ga naar contact of bekijk hieronder de voorbeelden van een aantal sites gemaakt door Tellestory.    


Voorbeelden

Klik op de foto en u brengt een bezoek aan de betreffende site. 

Christie-EGT

Kristallen Wereld


Dianne Parijs

Een site waarbij je twee duidelijke keuzes hebt; stoppen met roken of hulp voor je huisdier. Dianne Parijs is medium/magnetiseur en wil haar gave graag  inzetten om mens en dier te helpen. 

Ook een hulpvraag klik dan op deze site. 

2POWER

Informatieve site met als specialisatie expertise & vitaliteit op het gebied

Bewegen, voeding en darmen. Activiteiten en begeleiding wat zowel in groepstraining maar ook door personal training kan worden ingezet. 

ADVIES GYNAECOLOGISCHE KANKER

Professioneel, betrouwbaarheid en heldere informatie zijn de 'keywords' voor deze site. 

Advies op het gebied van gynaecologische kanker(s) waarbij de eigenaar van deze site zijn expertise 

heeft liggen. Mooi strak en clean design. 


Lief Talent

Een nieuwe site "Lief Talent" online. Een bijzondere design waarvan we zijn uitgegaan van één kleur en die in de gehele site hebben doorgezet. Mooie rustige site met een geheel eigen stijl. Het frame neergezet en door Lief Talent zelf afgemaakt. Dat is mogelijk door de gebruiksvriendelijkheid van deze site. 

Neem een kijkje op deze site en zie wat de mogelijkheden zijn. 

SYNCOMIT

Syncomit maakt jouw organisatie weerbaar tegen cyberrisico’s. Goede en veilige IT zorgt voor continuïteit en vooruitgang. Daarom is het fijn als je erop kunt vertrouwen dat het allemaal prima is geregeld. Deze site moest vooral clean, helder en duidelijk zijn met daarbij een look & feel van beweging. De banners met bewegende beelden geven een moderne uitstraling die past bij het bedrijf. 

.

klik op video :  banner bewegende beelden 

Er is een combinatie geweest tussen diverse disciplines van  Praktische Coach Jessica Hooijmeijer van Rise & grow waarbij er is gekeken naar de basis voor deze site. Ook zijn er copywriters in de arm genomen voor de juiste teksten. De samenwerking heeft geresulteerd in een overzichtelijke site. 

GUNSTIGE HAPJES

Een website voor het bedrijf Gunstige Hapjes waarin je de heerlijkste hapjes, borrelplanken, lunches, high tea's en allerlei lekkers kunt bestellen. Niet via de webshop maar via bestelformulieren die helemaal op maat gemaakt zijn voor Gunstige Hapjes. Een goed alternatief als je geen shop wilt runnen maar wel een mogelijkheid tot bestelling wilt geven. 

SFEER EN ZO

Neem een kijkje op deze site. Website met alle informatie over de PVC vloeren met een webshop met vele opties en mogelijkheden.  Voor elke reden bieden wij sfeervolle en milieuvriendelijke PVC vloeren aan, van hoogwaardige kwaliteiten een warme uitstraling, passend bij elk interieur. Tevens zijn onze PVC vloeren verkrijgbaar inclusief of exclusief een professionele en vakbekwame legservice. Alleen leveren is dus ook mogelijk.

WOON!

Restyling van je huis.......vraagt om restyling van de site. Een heel leuk project waarbij we ook een impressiefilmpje hebben gemaakt voor Woon! Sfeer en mogelijkheden nog duidelijker in beeld!

Wij helpen U graag met het vinden van de juiste woonaccessoires voor in uw huis. U kunt bij ons terecht voor zijden bloemen, woonaccessoires, tassen, huisparfum, sieraden, originele cadeautjes en kleding. Deze site is dus Inclusief webshop


BAKKER VAN DAM

Een website waarbij ambachtelijke kwaliteit & vriendelijkheid voorop staan. 

Samen met mijn personeel zorgen wij er dan ook voor dat al onze producten elke dag weer opnieuw vers op de planken ligt.  Neem gerust een kijkje op onze vernieuwde  website en bestel vanaf nu online!

RISE & GROW

Een website Rise & Grow waarbij de coach (Jessica) al invulling had gegeven aan de juiste content. Tellestory heeft deze content verwerkt in een professionele stijl met de juiste look & feel.  Trots op het resultaat hiervan.

Jouw Zelfbeeld en Mindset hebben grote invloed op je lichaam, hoe jij je voelt en gedraagt. Maar ook op je prestaties. Je hebt geen invloed op de dingen die je meemaakt. Je hebt wel invloed op hoe je met die dingen omgaat. Je gedrag heeft namelijk invloed op hoe je je voelt en hoe je over dingen denkt.

BEKIND COACHING

Een site waarbij de layout aandacht nodig had. Nu een mooie overzichtelijke en passende look gegeven. Zit jouw kind in de knel of niet lekker in zijn/haar vel? Opgroeien gaat niet altijd vanzelf en daardoor wordt ook het opvoeden wel eens lastig. Soms mis je als ouder de handleiding en weet je even niet meer wat je moet doen.  Als jij hierdoor nu op zoek bent naar die positieve verandering, voor je kind en/of voor jezelf of je gezin, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk "be Kind" om daarvoor stappen te gaan zetten. 


MAGIC MEUBEL

Website met als grootste doel een webshop waarbij mensen kunnen zien wat Magic Meubel in huis heeft. Meubels krijgen een tweede leven. Bij Magic Meubels kun je dan ook de mooiste meubels vinden voor een leuk prijsje! 

HET NAGELHUUSKE

Website inclusief webshop voor Nagelstudio het nagelhuuske is een eigentijdse salon en had een opfrisbeurt nodig en dat is gelukt. Je kunt er alles vinden over deze nagelstudio in Arnhem voor mooie verzorgde handen en nagels.  Diverse behandelingen, van een ontspannende manicure met massage en paraffine pakking, kleurrijke gelpolish op de natuurlijke nagels maar ook modieuze acrylgel- en gelnagels. 

RUBY AND ROSE

Website voor het goede doel; Ruby and Rose heeft als doel het werven van fondsen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkankers. 


TRES CHIC

Website Nagel & Beautysalon Très Chic. Denise van Tres Chic wilde naast een overzichtelijke webshop ook een site met alle informatie over de behandelingen en mogelijkheden. Een combinatie van winkel met etalage. 

EERDE OP DE KAART

Website met veel informatie! Een site rondom een dorp gebouwd waarbij men enorm veel informatie kan vinden. Van historie tot verenigingen, ondernemers en leuke verhalen. De moeite waard om eens een kijkje te nemen. 

BODEMINZICHT

Website voor Bodeminzicht gemaakt, een bedrijf met een specialisme, eenvoudig en helder. Een site met de juiste informatie, 'to the point' en men kan zien waar dit bedrijf voor staat. Bodemonderzoek


APPARELLE

Een website voor een hippe kledingzaak. Naast de impressies van de winkel ook een webshop gebouwd, zodat men ook digitaal kan shoppen, wat niet meer weg te denken tegenwoordig.  

ORANGERIE VLAGHEIDE

Een website voor de Orangerie een koffie & theeschenkerij. Een visitekaartje voor dit prachtige pand met alle mogelijkheden en activiteiten. Een goede indruk qua sfeer en uitstraling. 

CULINAIRRO

Een website voor een kookstudio waarbij foto's en video's erg belangrijk zijn. Hierbij ook een reserveringssysteem gebouwd zodat je bij Culinairro kunt boeken voor een leuke kookworkshop.