Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Jan van der Linden
een jaar geleden

Na telefonisch contact te hebben gehad met Elles was er meteen een klik en wisten wij het zeker dat Elles onze website ging bouwen.
Onze opzet was een totale vernieuwing van de site, huisstijl en we zochten naar een goede vertaling van wie we zijn en waar we voor staan.
Elles heeft tot in de kleinste details onze wensen vervuld.
De sfeer die neergezet is sluit perfect aan bij ons.
Wij zijn super blij en tevreden over het resultaat.
Elles wat heb je iets moois gemaakt en ben je ook nog eens een fijne energie om mee samen te werken.
Mooi MENS.
www.kristallenwereld.nl

Dianne Parijs
een jaar geleden

Elles en ik hadden direct al een leuk contact.
Ze begreep direct hoe mijn website er uit moest komen te zien. Het resultaat is prachtig geworden .Een mooie duidelijke website met hele bijpassende foto's.

Annemieke Jongbloed
een jaar geleden

Ik ben heel blij dat ik met Elles heb samengewerkt voor mijn website www.way-coaching.com. Ik had zelf een aantal ideeen maar wist niet goed hoe dit om te zetten naar de juiste beelden. Elles heeft goed geluisterd en de goede vragen gesteld om te komen tot een website die bij me past. Er was veel ruimte voor mijn eigen inbreng, wat voor mij belangrijk is, en ik heb ook met Elles hulp zelf mee kunnen werken aan het resultaat. Ik vond het een leuke en goede samenwerking!

Christie
een jaar geleden

Ik was op zoek naar iemand die me kon helpen zichtbaar te worden met een eigen website als energetisch gezinstherapeut.
En Elles kwam op mijn pad! Na een heel fijn kennismakingsgesprek waarin Elles precies de juiste vragen stelde wist ik dat we een match waren.
En dat zag ik aan de eerste opzet. Ze had precies gezien wie ik was, wat ik wilde uitstralen. Ze heeft me ook erg geholpen door de juiste vragen te stellen wat ik nu precies wilde. Wie ik wilde bereiken. De weg er naar toe was al een feestje, zo fijn om samen te werken. Zo natuurlijk en ongedwongen maar ook erg professioneel. Ik ben megablij met het eindresultaat. En wat ik ook erg fijn vind is dat ik nu zelf de kleine aanpassingen kan doen en ik Elles altijd kan bereiken als ik iets ingewikkeld vind. Dank je wel Elles we houden contact.

Leon Massuger
2 jaar geleden

Professionele ondersteuning met een zeer persoonlijke aanpak. Er wordt echt met je meegedacht met respect voor je eigen inbreng.

Els Zilver
2 jaar geleden

Elles heeft voor mij filmpjes gemaakt. Ik schrijf helende verhalen voor kinderen en Elles heeft met deze teksten het beeldmateriaal geleverd. Super mooi is dat geworden. Elles is een creatieve duizendpoot die het verhaal tot leven laat komen met mooie beelden en geluid. Het spreekt tot de verbeelding bij kinderen en dat is precies wat nodig is. Super blij met deze expertise. Dank je wel.

Voedingsexpertise.nl
2 jaar geleden

Wat een enorme ontdekkingsreis heb ik afgelopen maanden gemaakt, met het bouwen van mijn website!
Elles heeft mij enorm geholpen om mijn ideeen om te zetten in een concrete website en opstart van mijn bedrijf.
Het resultaat is een hele mooie website, waarvan ik vooraf niet had kunnen dromen dat dit zo professioneel zou worden.
Elles heeft veel ervaring in opstartende bedrijfjes, en daardoor kan zij veel ideeen en suggesties geven. Zij gaf mij ook de tijd die ik nodig had in bepaalde fases, dat vond ik heel prettig.
Verder is Elles makkelijk benaderbaar, reageert snel, luistert goed (en werden mijn wensen goed vertaald in de vormgeving), en neemt de tijd. Ik heb daardoor een hele fijne band met Elles opgebouwd.
Voor mij is deze website een beginpunt van mijn eigen bedrijf. Ik heb ook veel geleerd over jouwweb en vormgeving, wat ik nu verder goed kan gebruiken. Ik hoop nog veel met Elles te mogen samenwerken om dit verder uit te bouwen!

Claire
2 jaar geleden

De samenwerking met Elles is erg fijn. Ze heeft mijn ideeën verwerkt in mijn website en hier ben ik heel blij mee. Wanneer je een vraag hebt neemt ze de tijd om je te helpen. Je kunt met al je vragen terecht. Aanrader om met Elles samen te werken.

Steve van Syncomit
2 jaar geleden

Enthousiasme, creativiteit, geduld en positieve energie. Kenmerken van Elles die je wederom terugvindt op de website van Syncomit.

Elles kan heel goed aanvoelen wat je als bedrijf wilt.
Met een combinatie van foto's, videos en kleuren, weet ze het verhaal te vertellen.

Van vormgeving, de kleur combinatie t/m het zelfstandig creëren en bouwen van ontbrekende onderdelen voor onze website.

Ter voorbereiding van de teksten voor de website van Syncomit, ben ik op advies van Elles, ook in contact gekomen met Jessica van Rise & Grow.
Jessica van Rise & Grow heeft me geholpen om onze 'Why' boven water te halen en af te stemmen op de doelgroep. Praktische coaching van Jessica, heeft bij mij als startende ondernemer gezorgd voor meer zelfvertrouwen.

Bedankt, Elles & Jessica. We zijn heel blij met het eindresultaat van onze website www.syncomit.nl.

Gunstige Hapjes
2 jaar geleden

Met veel geduld heeft Elles voor Gunstige Hapjes een website gemaakt .
Elles heeft veel creatieve ideeën en maakt er een mooie duidelijke website van.
Bij al mijn vragen ben ik geduldig geholpen door Elles.

Dank je wel Elles

Sfeer en Zo
2 jaar geleden

We waren op zoek naar een frisse look voor onze bestaande website. De oude was echt verouderd en donker. Al snel waren we het er over eens dat Elles de juiste persoon is om ons daarmee te helpen en te adviseren. En jahoor, ze heeft het aangepakt precies zoals wij bedoelde waardoor we super trots zijn op het eindresultaat. Bedankt Elles, het is u weer gelukt!

Diana van Olphen
2 jaar geleden

Woon! heeft Elles gevraagd om onze website een update te geven.
Elles is niet alleen een ontzettend leuke en lieve vrouw maar ze voelt ook feilloos aan wat je zoekt voor je website.
Wij zijn er heel blij mee !
Dankjewel Elles.

Wendy Smits - van de Ven
2 jaar geleden

Wat een reis hebben Elles en ik gemaakt. Van het loslaten van mijn oude praktijknaam én website naar een vernieuwing, groei en verdieping omtrent mijn nieuwe bedrijfsnaam én website. Ik ben dan ook super trots op het behaalde resultaat, SAMEN! Elles stond met me mee aan de wieg toen er ook een nieuw bedrijfsbeleid geboren werd. Inmiddels zijn we 2 jaar verder, de praktijk loopt goed en ik ben dankbaar dat Elles op mijn pad gekomen is en we dit pad samen bewandeld hebben. En nog. Want als ik ergens niet uit kom staat ze meteen voor me klaar en is het snel weer geregeld! Dank je Elles en er is een fijne vriendschap ontstaan. Een warme omhelzing, Wendy

Monique
2 jaar geleden

Wederom heeft Elles het gefixt!
Inmiddels heeft ze ook voor ons derde kind een super hip, vlot en humorvol levensloopfilmpje gemaakt ter gelegenheid van zijn 21ste verjaardag. Elles legt de lat hoog, luistert goed naar je wensen én voegt in overleg haar eigen creatieve ideeën toe met technische hoogstandjes. We leverden zelf foto's aan en inbreng van familie en vrienden die zijzelf op hun mobiel hadden opgenomen (anekdotes, felicitaties etc.). Elles trok vervolgens met veel enthousiasme alles uit de kast om er een boeiend geheel van te maken. Jong en oud genoten van het kijken naar dit voor onze kinderen zo waardevolle en persoonlijke document voor nu en in de toekomst. Dankjewel Elles voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!

Claire Smits - lief Talent
2 jaar geleden

Wat een fijne samenwerking met Elles!

In het eerste gesprek met Elles voelde het al zo vertrouwd en ze snapte wat ik bedoelde. Mijn website was dan ook snel klaar en de huisstijl en het ontwerp was precies wat ik voor ogen had.
Tussentijdse aanpassingen zijn snel gerealiseerd en een hele goede en fijne communicatie.
Ik heb geen moment spijt gehad dat ik Elles gevraagd heb om mijn website te maken. Ik ben zeer tevreden en erg blij met het resultaat en de samenwerking
- Claire-

Jessica van Rise & Grow
2 jaar geleden

Vanaf het allereerste contact met Elles van Tellestory was het prettig. Elles neemt alle tijd voor je, heeft soms aan een half woord al genoeg. Ze heeft een goede kijk op het bouwen van websites. Dit doet ze met ontzettend veel passie en plezier. Elles is ook erg creatief. Ik ben dan ook heel erg blij met het eindresultaat wat zij heeft gerealiseerd. Daarnaast zorgt ze ook dat je zelf goed in staat bent aanpassingen te doen op je website, zo ben ik niet afhankelijk van haar. Ze is wel bereikbaar wanneer ik hulp nodig heb.
Kortom ik ben heel erg blij, zowel met de prettige samenwerking als het resultaat van mijn website: https://www.riseandgrow.nl

Bakkerij van Dam
3 jaar geleden

Wij zijn nu een maand online.
We hebben zo’n geweldige vele reacties gehad over onze mooie website. Elles heeft er vele uren ingestoken maar hij is dan ook geworden zoals ik het voor ogen had. We hebben al vele bestellingen mogen ontvangen via onze webshop. We hebben al een paar dingetjes aangepast, niets is teveel voor Elles. Nogmaals we zijn er super blij mee!

Helma
3 jaar geleden

Een paar weken geleden had ik het eerste kennismakingsgesprek met Elles. Naast dat ik meteen een fijne verbinding met haar voelde verraste ze me vanaf het eerste moment met haar enthousiasme, betrokkenheid, inlevingsvermogen en creativiteit.
Elles heeft heel snel voor ogen wat de mogelijkheden zijn en ze maakt ook razend snel haar eigen plan. Daarnaast blijft ze meedenken en luisteren naar je wensen en geeft ze oprechte feed back. Het was voor mij een fantastische ervaring om samen met haar, in zo’n korte tijd, mijn allereerste website helemaal compleet online te kunnen plaatsen.
Ben er ook super blij mee dat ik vanaf nu ook zelf aan de site kan werken. Ook daar heeft ze allerlei tips en adviezen over gegeven. Kortom...Elles is een kei in het vertellen en vertalen van je verhaal in beeld en geluid!