Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Helma
een maand geleden

Een paar weken geleden had ik het eerste kennismakingsgesprek met Elles. Naast dat ik meteen een fijne verbinding met haar voelde verraste ze me vanaf het eerste moment met haar enthousiasme, betrokkenheid, inlevingsvermogen en creativiteit.
Elles heeft heel snel voor ogen wat de mogelijkheden zijn en ze maakt ook razend snel haar eigen plan. Daarnaast blijft ze meedenken en luisteren naar je wensen en geeft ze oprechte feed back. Het was voor mij een fantastische ervaring om samen met haar, in zo’n korte tijd, mijn allereerste website helemaal compleet online te kunnen plaatsen.
Ben er ook super blij mee dat ik vanaf nu ook zelf aan de site kan werken. Ook daar heeft ze allerlei tips en adviezen over gegeven. Kortom...Elles is een kei in het vertellen en vertalen van je verhaal in beeld en geluid!

Jurgen Landman
2 maanden geleden

Elles heeft voor mij een persoonlijke presentatie gemaakt, over mij, voor een sollicitatie.
Ik heb wat info aangeleverd en wat foto's....toen liet ik Elles haar gang gaan.
Ik moet zeggen....het resultaat mag er zijn!!. Wat werd ik positief verrast.
Het was een promo geworden met de juiste info en kenmerken van mij.
Ook het sollicitatie team was onder de indruk van de originaliteit en creativiteit van de presentatie.


Elles, nogmaals bedankt !

Anita Zuijdam
2 maanden geleden

Ik ben heel blij met de website die Elles voor mij heeft gemaakt. Het voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Elles heeft prima aangevoeld wat ik bedoelde en het resultaat is prachtig!

Saskia
2 maanden geleden

Ik kan niks anders zeggen dan alleen maar positieve dingen. Goed advies, oog voor detail , meedenkend met de klant en weet een website ook iets persoonlijks mee te geven. Wat ben ik blij dat ik samen met Elles mijn website en webshop onder de loep heb genomen. Ik was op zoek naar een heuse opfrisbeurt en dat is ook echt tot stand gekomen met haar hulp. Bedankt Elles ... op naar de volgende opfrisbeurt voor onze andere website. TOPPER!

Ellen Peters
3 maanden geleden

Via via zijn wij bij Elles terecht gekomen voor het vernieuwen van onze website en webshop. Het was een hele fijne samenwerking! Fijn persoonlijk contact en goede tips! Ook goede hulp gekregen met vragen nadat de webshop online was. Wij raden iedereen Elles aan!

Denise
3 maanden geleden

Elles van Tellestory heeft mijn website en shop ontworpen, en het was alsof alle puzzelstukjes op z'n plaats vielen.
Het persoonlijke contact, meedenken en de creativiteit is in 1 woord GEWELDIG.
Wl jij een nieuwe website of een aanpassing? Zoek dan niet verder want er is geen beter dan Elles van Tellestory.