Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Gunstige Hapjes
een maand geleden

Met veel geduld heeft Elles voor Gunstige Hapjes een website gemaakt .
Elles heeft veel creatieve ideeën en maakt er een mooie duidelijke website van.
Bij al mijn vragen ben ik geduldig geholpen door Elles.

Dank je wel Elles

Sfeer en Zo
een maand geleden

We waren op zoek naar een frisse look voor onze bestaande website. De oude was echt verouderd en donker. Al snel waren we het er over eens dat Elles de juiste persoon is om ons daarmee te helpen en te adviseren. En jahoor, ze heeft het aangepakt precies zoals wij bedoelde waardoor we super trots zijn op het eindresultaat. Bedankt Elles, het is u weer gelukt!

Diana van Olphen
2 maanden geleden

Woon! heeft Elles gevraagd om onze website een update te geven.
Elles is niet alleen een ontzettend leuke en lieve vrouw maar ze voelt ook feilloos aan wat je zoekt voor je website.
Wij zijn er heel blij mee !
Dankjewel Elles.

Wendy Smits - van de Ven
3 maanden geleden

Wat een reis hebben Elles en ik gemaakt. Van het loslaten van mijn oude praktijknaam én website naar een vernieuwing, groei en verdieping omtrent mijn nieuwe bedrijfsnaam én website. Ik ben dan ook super trots op het behaalde resultaat, SAMEN! Elles stond met me mee aan de wieg toen er ook een nieuw bedrijfsbeleid geboren werd. Inmiddels zijn we 2 jaar verder, de praktijk loopt goed en ik ben dankbaar dat Elles op mijn pad gekomen is en we dit pad samen bewandeld hebben. En nog. Want als ik ergens niet uit kom staat ze meteen voor me klaar en is het snel weer geregeld! Dank je Elles en er is een fijne vriendschap ontstaan. Een warme omhelzing, Wendy

Monique
5 maanden geleden

Wederom heeft Elles het gefixt!
Inmiddels heeft ze ook voor ons derde kind een super hip, vlot en humorvol levensloopfilmpje gemaakt ter gelegenheid van zijn 21ste verjaardag. Elles legt de lat hoog, luistert goed naar je wensen én voegt in overleg haar eigen creatieve ideeën toe met technische hoogstandjes. We leverden zelf foto's aan en inbreng van familie en vrienden die zijzelf op hun mobiel hadden opgenomen (anekdotes, felicitaties etc.). Elles trok vervolgens met veel enthousiasme alles uit de kast om er een boeiend geheel van te maken. Jong en oud genoten van het kijken naar dit voor onze kinderen zo waardevolle en persoonlijke document voor nu en in de toekomst. Dankjewel Elles voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!

Claire Smits - lief Talent
5 maanden geleden

Wat een fijne samenwerking met Elles!

In het eerste gesprek met Elles voelde het al zo vertrouwd en ze snapte wat ik bedoelde. Mijn website was dan ook snel klaar en de huisstijl en het ontwerp was precies wat ik voor ogen had.
Tussentijdse aanpassingen zijn snel gerealiseerd en een hele goede en fijne communicatie.
Ik heb geen moment spijt gehad dat ik Elles gevraagd heb om mijn website te maken. Ik ben zeer tevreden en erg blij met het resultaat en de samenwerking
- Claire-

Jessica van Rise & Grow
5 maanden geleden

Vanaf het allereerste contact met Elles van Tellestory was het prettig. Elles neemt alle tijd voor je, heeft soms aan een half woord al genoeg. Ze heeft een goede kijk op het bouwen van websites. Dit doet ze met ontzettend veel passie en plezier. Elles is ook erg creatief. Ik ben dan ook heel erg blij met het eindresultaat wat zij heeft gerealiseerd. Daarnaast zorgt ze ook dat je zelf goed in staat bent aanpassingen te doen op je website, zo ben ik niet afhankelijk van haar. Ze is wel bereikbaar wanneer ik hulp nodig heb.
Kortom ik ben heel erg blij, zowel met de prettige samenwerking als het resultaat van mijn website: https://www.riseandgrow.nl

Bakkerij van Dam
7 maanden geleden

Wij zijn nu een maand online.
We hebben zo’n geweldige vele reacties gehad over onze mooie website. Elles heeft er vele uren ingestoken maar hij is dan ook geworden zoals ik het voor ogen had. We hebben al vele bestellingen mogen ontvangen via onze webshop. We hebben al een paar dingetjes aangepast, niets is teveel voor Elles. Nogmaals we zijn er super blij mee!

Helma
8 maanden geleden

Een paar weken geleden had ik het eerste kennismakingsgesprek met Elles. Naast dat ik meteen een fijne verbinding met haar voelde verraste ze me vanaf het eerste moment met haar enthousiasme, betrokkenheid, inlevingsvermogen en creativiteit.
Elles heeft heel snel voor ogen wat de mogelijkheden zijn en ze maakt ook razend snel haar eigen plan. Daarnaast blijft ze meedenken en luisteren naar je wensen en geeft ze oprechte feed back. Het was voor mij een fantastische ervaring om samen met haar, in zo’n korte tijd, mijn allereerste website helemaal compleet online te kunnen plaatsen.
Ben er ook super blij mee dat ik vanaf nu ook zelf aan de site kan werken. Ook daar heeft ze allerlei tips en adviezen over gegeven. Kortom...Elles is een kei in het vertellen en vertalen van je verhaal in beeld en geluid!

Jurgen Landman
9 maanden geleden

Elles heeft voor mij een persoonlijke presentatie gemaakt, over mij, voor een sollicitatie.
Ik heb wat info aangeleverd en wat foto's....toen liet ik Elles haar gang gaan.
Ik moet zeggen....het resultaat mag er zijn!!. Wat werd ik positief verrast.
Het was een promo geworden met de juiste info en kenmerken van mij.
Ook het sollicitatie team was onder de indruk van de originaliteit en creativiteit van de presentatie.


Elles, nogmaals bedankt !

Anita Zuijdam
10 maanden geleden

Ik ben heel blij met de website die Elles voor mij heeft gemaakt. Het voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Elles heeft prima aangevoeld wat ik bedoelde en het resultaat is prachtig!

Saskia
10 maanden geleden

Ik kan niks anders zeggen dan alleen maar positieve dingen. Goed advies, oog voor detail , meedenkend met de klant en weet een website ook iets persoonlijks mee te geven. Wat ben ik blij dat ik samen met Elles mijn website en webshop onder de loep heb genomen. Ik was op zoek naar een heuse opfrisbeurt en dat is ook echt tot stand gekomen met haar hulp. Bedankt Elles ... op naar de volgende opfrisbeurt voor onze andere website. TOPPER!

Ellen Peters
10 maanden geleden

Via via zijn wij bij Elles terecht gekomen voor het vernieuwen van onze website en webshop. Het was een hele fijne samenwerking! Fijn persoonlijk contact en goede tips! Ook goede hulp gekregen met vragen nadat de webshop online was. Wij raden iedereen Elles aan!

Denise
10 maanden geleden

Elles van Tellestory heeft mijn website en shop ontworpen, en het was alsof alle puzzelstukjes op z'n plaats vielen.
Het persoonlijke contact, meedenken en de creativiteit is in 1 woord GEWELDIG.
Wl jij een nieuwe website of een aanpassing? Zoek dan niet verder want er is geen beter dan Elles van Tellestory.