Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Henri van Boxmeer
7 maanden geleden

Voor onze nieuiwe site 'Trends-Z' hadden wij Elles benaderd, gezien wij ook zeer positeve berichten over TELLESTORY hadden vernomen. In een kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat Elles heel goed begreep waar de nieuwe site aan moest voldoen. In de loop van de ontwikkeling van de site was de samenwerking ook zeer plezierig.
Wij zijn zeer te spreken over het resultaat van de site met name over de opbouw en de lay-out, die volledig voldoet aan onze verwachtingen. TELLESTORY is een aanrader voor degene die op zoek zijn om een site te ontwikkelen of hun huidige site willen vernieuwen.

Jan van der Linden
2 jaar geleden

Na telefonisch contact te hebben gehad met Elles was er meteen een klik en wisten wij het zeker dat Elles onze website ging bouwen.
Onze opzet was een totale vernieuwing van de site, huisstijl en we zochten naar een goede vertaling van wie we zijn en waar we voor staan.
Elles heeft tot in de kleinste details onze wensen vervuld.
De sfeer die neergezet is sluit perfect aan bij ons.
Wij zijn super blij en tevreden over het resultaat.
Elles wat heb je iets moois gemaakt en ben je ook nog eens een fijne energie om mee samen te werken.
Mooi MENS.
www.kristallenwereld.nl

Dianne Parijs
2 jaar geleden

Elles en ik hadden direct al een leuk contact.
Ze begreep direct hoe mijn website er uit moest komen te zien. Het resultaat is prachtig geworden .Een mooie duidelijke website met hele bijpassende foto's.

Annemieke Jongbloed
2 jaar geleden

Ik ben heel blij dat ik met Elles heb samengewerkt voor mijn website www.way-coaching.com. Ik had zelf een aantal ideeen maar wist niet goed hoe dit om te zetten naar de juiste beelden. Elles heeft goed geluisterd en de goede vragen gesteld om te komen tot een website die bij me past. Er was veel ruimte voor mijn eigen inbreng, wat voor mij belangrijk is, en ik heb ook met Elles hulp zelf mee kunnen werken aan het resultaat. Ik vond het een leuke en goede samenwerking!

Christie
2 jaar geleden

Ik was op zoek naar iemand die me kon helpen zichtbaar te worden met een eigen website als energetisch gezinstherapeut.
En Elles kwam op mijn pad! Na een heel fijn kennismakingsgesprek waarin Elles precies de juiste vragen stelde wist ik dat we een match waren.
En dat zag ik aan de eerste opzet. Ze had precies gezien wie ik was, wat ik wilde uitstralen. Ze heeft me ook erg geholpen door de juiste vragen te stellen wat ik nu precies wilde. Wie ik wilde bereiken. De weg er naar toe was al een feestje, zo fijn om samen te werken. Zo natuurlijk en ongedwongen maar ook erg professioneel. Ik ben megablij met het eindresultaat. En wat ik ook erg fijn vind is dat ik nu zelf de kleine aanpassingen kan doen en ik Elles altijd kan bereiken als ik iets ingewikkeld vind. Dank je wel Elles we houden contact.

Leon Massuger
2 jaar geleden

Professionele ondersteuning met een zeer persoonlijke aanpak. Er wordt echt met je meegedacht met respect voor je eigen inbreng.

Els Zilver
2 jaar geleden

Elles heeft voor mij filmpjes gemaakt. Ik schrijf helende verhalen voor kinderen en Elles heeft met deze teksten het beeldmateriaal geleverd. Super mooi is dat geworden. Elles is een creatieve duizendpoot die het verhaal tot leven laat komen met mooie beelden en geluid. Het spreekt tot de verbeelding bij kinderen en dat is precies wat nodig is. Super blij met deze expertise. Dank je wel.

Voedingsexpertise.nl
2 jaar geleden

Wat een enorme ontdekkingsreis heb ik afgelopen maanden gemaakt, met het bouwen van mijn website!
Elles heeft mij enorm geholpen om mijn ideeen om te zetten in een concrete website en opstart van mijn bedrijf.
Het resultaat is een hele mooie website, waarvan ik vooraf niet had kunnen dromen dat dit zo professioneel zou worden.
Elles heeft veel ervaring in opstartende bedrijfjes, en daardoor kan zij veel ideeen en suggesties geven. Zij gaf mij ook de tijd die ik nodig had in bepaalde fases, dat vond ik heel prettig.
Verder is Elles makkelijk benaderbaar, reageert snel, luistert goed (en werden mijn wensen goed vertaald in de vormgeving), en neemt de tijd. Ik heb daardoor een hele fijne band met Elles opgebouwd.
Voor mij is deze website een beginpunt van mijn eigen bedrijf. Ik heb ook veel geleerd over jouwweb en vormgeving, wat ik nu verder goed kan gebruiken. Ik hoop nog veel met Elles te mogen samenwerken om dit verder uit te bouwen!

Claire
2 jaar geleden

De samenwerking met Elles is erg fijn. Ze heeft mijn ideeën verwerkt in mijn website en hier ben ik heel blij mee. Wanneer je een vraag hebt neemt ze de tijd om je te helpen. Je kunt met al je vragen terecht. Aanrader om met Elles samen te werken.

Steve van Syncomit
3 jaar geleden

Enthousiasme, creativiteit, geduld en positieve energie. Kenmerken van Elles die je wederom terugvindt op de website van Syncomit.

Elles kan heel goed aanvoelen wat je als bedrijf wilt.
Met een combinatie van foto's, videos en kleuren, weet ze het verhaal te vertellen.

Van vormgeving, de kleur combinatie t/m het zelfstandig creëren en bouwen van ontbrekende onderdelen voor onze website.

Ter voorbereiding van de teksten voor de website van Syncomit, ben ik op advies van Elles, ook in contact gekomen met Jessica van Rise & Grow.
Jessica van Rise & Grow heeft me geholpen om onze 'Why' boven water te halen en af te stemmen op de doelgroep. Praktische coaching van Jessica, heeft bij mij als startende ondernemer gezorgd voor meer zelfvertrouwen.

Bedankt, Elles & Jessica. We zijn heel blij met het eindresultaat van onze website www.syncomit.nl.

Gunstige Hapjes
3 jaar geleden

Met veel geduld heeft Elles voor Gunstige Hapjes een website gemaakt .
Elles heeft veel creatieve ideeën en maakt er een mooie duidelijke website van.
Bij al mijn vragen ben ik geduldig geholpen door Elles.

Dank je wel Elles

Sfeer en Zo
3 jaar geleden

We waren op zoek naar een frisse look voor onze bestaande website. De oude was echt verouderd en donker. Al snel waren we het er over eens dat Elles de juiste persoon is om ons daarmee te helpen en te adviseren. En jahoor, ze heeft het aangepakt precies zoals wij bedoelde waardoor we super trots zijn op het eindresultaat. Bedankt Elles, het is u weer gelukt!

Diana van Olphen
3 jaar geleden

Woon! heeft Elles gevraagd om onze website een update te geven.
Elles is niet alleen een ontzettend leuke en lieve vrouw maar ze voelt ook feilloos aan wat je zoekt voor je website.
Wij zijn er heel blij mee !
Dankjewel Elles.

Wendy Smits - van de Ven
3 jaar geleden

Wat een reis hebben Elles en ik gemaakt. Van het loslaten van mijn oude praktijknaam én website naar een vernieuwing, groei en verdieping omtrent mijn nieuwe bedrijfsnaam én website. Ik ben dan ook super trots op het behaalde resultaat, SAMEN! Elles stond met me mee aan de wieg toen er ook een nieuw bedrijfsbeleid geboren werd. Inmiddels zijn we 2 jaar verder, de praktijk loopt goed en ik ben dankbaar dat Elles op mijn pad gekomen is en we dit pad samen bewandeld hebben. En nog. Want als ik ergens niet uit kom staat ze meteen voor me klaar en is het snel weer geregeld! Dank je Elles en er is een fijne vriendschap ontstaan. Een warme omhelzing, Wendy