TELL E STORY

Creatief, ondernemend, liever achter de camera, verbinden, positief, hou van lachen, Italiaans eten, gek op Jorg, de allerliefste kids, kom uit een fijn nest, humor, kletsen, een lekker glas rode wijn, communiceren, cappuccino, film, foto's, een diepgaand gesprek, samen zijn, vriendinnen, familie, schrijven, taal, interesse in anderen, twee broers, optimistisch, zingen, muziek, connectie hebben, genieten van de kleine dingen, toneelvereniging, vrijwilligerswerk, Ruby and Rose, organiseren, wandelen, terras in de zon, trots, vriendschap.......mijn passie is mijn werk. 

Mijn naam is Elles Ploegmakers-Gloudemans,  getrouwd met Jorg en samen hebben wij  3 kinderen Jordy, Frederique en Valerie.

 

Het bezig zijn met beeld en geluid op een creatieve manier loopt als een rode draad door mijn leven. In 2008 ontdekte ik de mogelijkheden van het monteren van beeld. Ik heb diverse films gemaakt van ‘in memoriam’, instructiefilms tot levensverhalen….een breed scala waarbij vooral ‘human interest’ de boventoon voert. Beelden complementeren met muziek en daarbij een emotie bij de kijker op te roepen is mijn uitdaging. Verder ging ik aan de slag met fotografie, het ontwerpen van Visuals, reclamemateriaal, logo's en webdesign. 

 

Alles komt bij elkaar en inmiddels is webdesign mijn passie geworden waarbij ik inmiddels op een creatieve manier gebruik kan maken van alle ervaringen bij mijn werkzaamheden.  

'Een verhaal vertellen in beeld & geluid' 

Dit ben ik.......TELL E STORY