VIDEO's

Jouw verhaal in beeld!

Een Clip, een bedrijfsfilm, een promofilmpje, een levensverhaal (met evt. foto's) of een persoonlijke videoboodschap. Het kan een interview zijn of bijvoorbeeld het voorlezen van een verhaal wat van te voren is geschreven. De aanleiding voor dit soort video's is uiteenlopend van een speciale verjaardag, een familiereünie tot bijvoorbeeld een afscheid. 

Plan

werkt volgens een werkplan waarbij de volgende stappen aan bod komen:

* Voorgesprek
* Schrijven van een script
* Opnames
* Bewerking en Montage
* Nabewerking

Promofilm

Een promofilm is een mooie manier om een bedrijf, activiteit, gebeurtenis of product te presenteren.

De duur van deze video's zijn vaak kort en de boodschap moet duidelijk en helder overgebracht worden. 

Het slagen van deze manier van promotie hangt dan ook af van een goede voorbereiding. 

 

Er zal op maat een script gemaakt worden waarbij de wensen van de opdrachtgever leidend zijn. 

Reportage

Het is mogelijk om een gebeurtenis, activiteit, bijeenkomst of andere presentatie vast te leggen in een film. Deze film duurt vaak wat langer dan de bedrijfsfilms of promofilms. Dit kan iedere gebeurtenis zijn waarbij wij zelf de opnames op locatie maken (opnameduur bedraagt max. 4 uur) of u levert zelf foto’s/filmmateriaal aan waarvan wij een montage maken.  In een gesprek kunnen wij de mogelijkheden en wensen bespreken. Indien er foto’s toegevoegd dienen te worden, willen wij deze graag op USB of via we-transfer ontvangen.

De voorbereiding bestaat uit een gesprek waarbij aangegeven kan worden wat men graag gefilmd wil hebben. Deze activiteit, bijeenkomst zal middels een camera en/of in combinatie met een drone, geregistreerd worden. Deze beelden zullen gemonteerd worden tot een informatieve video. 

TELL E STORY PERSOONLIJK

Het vastleggen van een levensverhaal behoort tot de mogelijkheden. Je kan denken aan grootouders, ouders of bijvoorbeeld van iemand die ongeneeslijk ziek is en toch iets na wil laten op video.

In de vorm van een interview (in combinatie met foto’s) kan een levensverhaal verwerkt worden tot een zeer waardevol document.  Wij filmen op locatie van degene die haar/zijn levensverhaal verteld. We proberen dit in 1 keer op te nemen, maar als het meerdere keren behoeft is dit geen probleem. Alvorens de opnames worden er afspraken gemaakt. Indien er foto’s toegevoegd dienen te worden, willen wij deze graag op USB of via we-transfer ontvangen bij de opnames.