Website

Tegenwoordig is de digitale verbinding belangrijker dan ooit!

Een website is je etalage op het World Wide Web en inmiddels niet meer weg te denken uit deze tijd.

Tellestory maakt een website op maat waarbij de wensen van de eigenaar centraal staan. Een unieke huisstijl kenmerkt de site waarbij men gebruik kan maken van allerlei mogelijkheden qua teksten, visuals en evt. videomateriaal.  Een zeer gebruiksvriendelijke website die door de opdrachtgever zelf eenvoudig bijgehouden kan worden.

Een webshop daarbij behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij een  aantal betaalmogelijkheden te gebruiken zijn, men ongelimiteerd producten kan toevoegen op een zeer eenvoudige manier.  De site is zowel helder en duidelijk zichtbaar op de desktop als op de mobiele telefoon. 

Een extra etalage op het World Wide Web!

Domeinnaam & hosting, mailadres en eventueel een webshop.

 

Refresment

Een Website is dan ook een van de belangrijkste tools die je daarvoor kunt inzetten.  Een refreshment, het opfrissen van je huidige website of het maken van een heldere en gebruiksvriendelijke site kan je helpen om digitaal meer zichtbaar te zijn of te worden.

Tellestory webdesign kan daarbij van dienst zijn.

In overleg kunnen we volgens jouw wensen en eisen de site weer een nieuwe uitstraling en boost geven. Ook het bouwen van een nieuwe website geheel naar wens is mogelijk waarbij je het bereik en jouw business kunt verbreden.

Voorbeelden