films

TELL E STORY  PLAN

werkt volgens een werkplan waarbij de volgende stappen aan bod komen:

* Voorgesprek
* Schrijven van een script
* Opnames
* Bewerking en Montage
* Nabewerking

 

TELL E STORY REPORTAGE

een reportage (registratie van een gebeurtenis) behoort tot de mogelijkheden.

Voorbeelden hiervan zijn een huwelijk, doopviering, uitvaart, gala, feest, presentatie, jubileum , etc.
Dit kan iedere gebeurtenis zijn waarbij wij zelf de opnames op locatie maken (opnameduur bedraagt max. 4 uur) of u levert zelf foto’s/filmmateriaal aan waarvan wij een montage maken. In een gesprek kunnen wij de mogelijkheden en wensen bespreken. Indien er foto’s toegevoegd dienen te worden, willen wij deze graag op USB of via we-transfer ontvangen.

 

TELL E STORY PERSOONLIJK

Het vastleggen van een levensverhaal behoort tot de mogelijkheden. Je kan denken aan grootouders, ouders of bijvoorbeeld van iemand die ongeneeslijk ziek is en toch iets na wil laten op video.

In de vorm van een interview (in combinatie met foto’s) kan een levensverhaal verwerkt worden tot een zeer waardevol document.  Wij filmen op locatie van degene die haar/zijn levensverhaal verteld. We proberen dit in 1 keer op te nemen, maar als het meerdere keren behoeft is dit geen probleem. Alvorens de opnames worden er afspraken gemaakt. Indien er foto’s toegevoegd dienen te worden, willen wij deze graag op USB of via we-transfer ontvangen bij de opnames.